MEICET 10-in-1 Multifungsi Microdermabrasion Mesin pikeun tightening ngangkat cleansing

Katerangan pondok:

NPS:

10-di-1 Multi-Fungsi Beauty Equipment

Cocog Pikeun:Salon kageulisan, Pusat Perawatan Kulit, SPA jsb.


  • model:BALIK
  • fungsi:Angkat, Ketang, Ngabersihkeun
  • kakuatan:65W, 50Hz, 110~240VAC
  • Suhu gawé:15 ~ 35 ℃
  • Kalembaban Gawé:30-70%
  • Suhu Panyimpenan:5-40°C
  • Luhurna: <3000m
  • Rincian produk

    Tag produk

    Bubuka

    Microdermabrasion Multifunctional Beauty Kamanusaan sarta Studi Mesin

    The Backin mangrupikeun alat manajemén kulit anu profésional sareng komprehensif.Ieu ngagabungkeun rupa-rupa komponén fungsi sarta bisa dipaké pikeun rupa-rupa proyék manajemén kulit.Fungsi utama alat kalebet ngabersihkeun sareng moisturizing raray, ngabantosan perkenalan produk, ningkatkeun nyerep sérum, sareng ningkatkeun métabolisme kulit, jsb.

    铂金综合仪 操作图

    BACKIN Microdermabrasion MesinKaunggulan

    · 9 cecekelan fungsi

    · Layar Toél 10,2 Inci

    · Multi-Basa: Inggris, Korea, Italia, Cina

    · Jarum Gratis

    · Kaamanan Luhur

    · Kontrol anu tepat

    microdermabrasion face care beauty machine 5

    Setélan Interface

    Basa, luminance, volume tiasa disaluyukeun dina setélan panganteur.

    3 Basa pikeun rujukan anjeun

    Inggris Korea jeung Cina

    English
    setting

    10 cecekelan - 10 fungsi

    Unggal cecekelan fungsi pakait jeung kaca operasi dina mesin.Tingkat énergi, waktos, sareng mode tiasa diatur langsung dina antarmuka operasi.

    skin scrubber

    SCRUBBER KULIT

    Ngagunakeun prinsip Geter frékuénsi luhur, cai ieu atomized bari nyokot jauh kokotor dina kulit, ku kituna pikeun ngahontal éfék cleansing.
    ion clip

    ION Klip

    The "Ion Clip" utamana meta dina panon jeung wewengkon leutik lianna.Anggo arus mikro pikeun merangsang kulit;mantuan infusion produk perawatan kulit whitening, sarta nyieun nyerep leuwih gancang.
    negative stick

    TETEP NEGATIF

    Nalika beroperasi klip ion, roller ion, anjeun kudu nyambungkeun kawat beureum kana cecekelan ion, sarta kawat hideung kana iteuk négatip ieu, sarta iteuk négatip kudu dicekel ku nasabah.
    eye rf

    Panon RF

    Ngagunakeun prinsip frékuénsi radio panas panon atawa jaringan raray dina lapisan tetep, kolagén subcutaneous bisa kaserang jeung tightened, ku kituna pikeun ngahontal efek relieving wrinkles.
    hot and cool

    Panas & tiis

    Ngagunakeun fungsi tiis / panas fisik dina kulit bisa mantuan pikeun ngamajukeun sirkulasi getih, ngaronjatkeun métabolisme sarta ngaronjatkeun nyerep efektivitas.
    ion roller

    ION ROLLER

    The "Ion Roller" tindakan dina wewengkon raray.Anggo arus mikro pikeun merangsang kulit;mantuan infusion produk perawatan kulit whitening, sarta nyieun nyerep leuwih gancang.
    oxygen injection

    nyuntik oksigén

    Anggo tekanan pikeun menyemprot molekul cai atanapi zat gizi anu diatomisasi sacara merata dina bagian anu operasi, ngajantenkeun kulit ngagampangkeun pikeun ngeusian deui Uap atanapi nyerep gizi.
    eye sono

    PANON AM

    Ngagunakeun prinsip Geter frékuénsi luhur, komponén gizi jeung molekul badag bisa miniaturized, jadi gaya penetrasi jeung efektivitas nyerep bisa ningkat.Fungsi ieu utamana nimpah wewengkon sabudeureun panon.
    current clips

    Klip ayeuna

    Bahan-bahan gizi tina topéng raray tiasa gancang diwanohkeun kana kulit dina 15 menit nganggo arus mikro biologis.1mA microcurrent bakal diffused kana sakabeh jaringan awak.
    face sono

    BEUNGEUT AING

    Ngagunakeun prinsip Geter frékuénsi luhur, komponén gizi jeung molekul badag bisa miniaturized, jadi gaya penetrasi jeung efektivitas nyerep bisa ningkat.Pungsi ieu utamana meta dina raray.

    Sertipikat

    1-1
    1-4
    ROHS

    Jasa

    1. Urang bisa mantuan pikeun ngapdet sistem jeung ningkatkeun ngagunakeun pangaruh jarak jauh.
    2. Urang nyadiakeun Anjeun sareng 12 jaminan bulan.Upami aya anu peryogi ngagantian suku cadang, kami bakal ngirim suku cadang sakaligus, gratis.
    3. Taya tanggung jawab pikeun ngancurkeun jieunan manusa.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kontak AS pikeun Diajar More

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Meunangkeun Harga Detil