Meicet Jarum Mesotherapy Mesin Beauty Kolagén Pin HydrPeel

Katerangan pondok:

NPS:

HydrPeel Jarum-Free Mesin Mesotherapy


  • model:HydrPeel
  • kakuatan:550W
  • Voltaseu:110V-240V
  • Tekanan Cecekelan Semprot:5 kg/cm³-10kg/cm³
  • Jero ngahontal:0.2mm-5mm
  • Ukuran Mesin Host:Ukuran 49 x 44 x 60 cm
  • Beurat Mesin Host:15KGS
  • Ukuran Trolley:Ukuran 89,5 x 56,5 x 56 cm
  • Beurat Trolley:18KGS
  • Rincian produk

    Tag produk

    HydrPeel Mesotherapy Mesin Bubuka

    Meicet HydrPeel nyaéta anyar, non-invasif, multi-fungsi suntik osmotic instrumen kageulisan.Ngagunakeun téhnologi gelombang hawa pulsa needleless TDA, leyuran gizi anu dikirimkeun ka handap kulit, ku kituna pikeun ngahontal épék hydrating, whitening, moisturizing, ngurangan wrinkle, sarta anti oksidasi.

    Kaunggulan:

    • Jarum Gratis
    • 10.2 Inci Toel layar
    • 2 Basa - Inggris, Cina
    • Kaamanan Luhur
    • Kontrol anu tepat
    non-needle mesotherapy machne spran handle

    Ngahontal Jerona 0.2mm-5mm

    Cocog sareng Rupa-rupa Produk

    HydrPeel tiasa cocog sareng seueur produk tina fungsi anu béda, sapertos pelembab, pemutihan, anti radang & jerawat & sepuh sareng beberesih.

    HydrPeel Collagen Pin Machine and Products

    Sateuacan-Sanggeus Babandingan

    消炎祛痘前后对比 Mesotherapy Machine anti-inflammation acne treatment

    Anti radang, Pangobatan Jerawat

    强效补水前后对比 Mesotherapy Machine moisturizing

    Moisturizing

    美白淡斑前后对比Mesotherapy Machine spot-fading

    Spot-fading

    基础抗衰前后对比Mesotherapy Machine anti-aging

    Anti sepuh

    Gampang Dioperasikeun

    Dina panganteur operasi, wewengkon gawé (beungeut atawa awak) bisa dipilih.Jero, Dosis (Ukur) sareng Speed ​​of Spray cecekelan tiasa disaluyukeun.Sésana waktos semprot anu sayogi tiasa diitung.Aya A, B jeung C, tilu modus gawé pikeun minuhan kaperluan operasi béda.

    Panganteur Operasi

    HydrPeel gaduh tilu modeu kerja: A, B, C.

    A mode nyaeta mode otomatis, semprot nyaeta intermittent.

    Mode B nyaéta mode operasi manual: pencét sakali sareng nyemprot sakali.

    Modeu C nyaéta mode otomatis, semprot kontinyu.

    面部开启abc备份

    Injector bébas jarum

    Laju supersonik (450m/s) penetrasi gancang.

    Pangobatan non-invasif.Ulah noél kulit langsung salila perlakuan.

    Bahan aktif diaktipkeun ku téknologi oksigén tekanan tinggi, anu dina hiji sisi ningkatkeun eusi oksigén sél, ningkatkeun oksigénasi, sareng di sisi sanésna ngamajukeun penetrasi.

    分子水光喷头 - 副本

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kontak AS pikeun Diajar More

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Meunangkeun Harga Detil