Mesin Analyzer Kulit raray i3D lengkep pikeun Salon kageulisan Meicet MC10

Katerangan pondok:

NPS:

3D Full raray Profesional Kulit Analyzer Meicet MC10

Cocog Pikeun:Salon kageulisan, Toko kageulisan, Pusat Perawatan Kulit, SPA jsb.

bewara:iPad henteu kalebet sareng mesin


  • merek:MEICET
  • model:MC10
  • 5 spéktra:RGB, CPL, PPL, UV, Kai urang
  • 10 Basa:Cina, Inggris, Jerman, Spanyol, Perancis, Italia, Korea, Portugis, Ukrania, Ibrani
  • 12 Gambar:Wewengkon Beureum, UV, Monochrome, Kai, jsb.
  • fungsi:Deteksi Kedutan, Sensitipitas, Pigméntasi, Jerawat, Pori, jsb.
  • Lampu LED:360 ° Palang Distribusi Sumber Cahaya
  • Rincian produk

    Tag produk

    MC10 Smart AI Magic Eunteung Analisis Kulit raray System Imaging pikeun perawatan kulit

    Bubuka

    Perpustakaan kalayan tilu juta kasus kulit

    Desain ergonomic

    Sumber lampu LED diimpor ti Jepang

    Standar internasionalisasi pabrik sorangan

    Sambungkeun sareng Ipad

    Modeu ngaramal

    5-7 taun pretiksi kulit

    Téknologi AI pinter

    Téknologi ékstraksi gejala kulit sareng komputasi awan.

    5 Modeu spéktra

    Lampu RGB, Lampu Polarisasi Palang, Lampu Polarisasi Paralel, Lampu UV, Lampu Kayu

    12 analisis tipe kulit utama

    Sensitipitas / pigmén permukaan / wrinkles / pori / bintik / jerawat / bintik UV / umur kulit / warna kulit / résidu kimiawi

    1
    2

    Kauntungannana Hardware

    *8 sumber cahaya UV diimpor ti Jepang

    * 360 ° sebaran sumber cahaya cross

    * Standar internasionalisasi pabrik sorangan

    10-10 (1)

    pedaran lengkep

    Smart AI Skin Analyzer Facial Imaging System mangrupikeun salah sahiji sistem analisis gambar canggih di dunya, ngagunakeun téknologi gambar digital via spéktrum RGB sareng UV.Sistim eunteung magic bisa nangtukeun jenis panyakitna loba masalah raray urang: kawas titik, pori, pigmén, wrinkle, crease, ngalelep, sinar ultraviolét atawa sinar panonpoé jeung sajabana pikeun mawa karuksakan kalayan gelar béda pikeun kulit, hurting kulit akurat kaayaan hadir di hareup. klien, sarta nawiskeun hiji susunan saran médis pikeun klien;ogé bisa ngabandingkeun gambar raray klien béda urang sateuacan na sanggeus kulit care.The sistem eunteung magic mangrupa salah sahiji sistem analisis gambar kulit profésional paling diandelkeun di wewengkon profésional.Hal ieu dipaké sacara éksténsif dina researchand profési médis pikeun nalungtik, éta bisa nyokot-up gambar raray resolusi luhur di RGB na UV dua rupa lingkungan spéktrum, sahingga elmu analisis ciri kulit, sarta bisa nempatkeun maju karakteristik pangalusna proyék perawatan kulit pikeun klien. .Éta mangrupikeun asistén anu efektif sareng dipikabutuh pikeun salon kageulisan, klinik kulit sareng alat anu sampurna pikeun perusahaan kosmétik.

    3
    Meicet Skin analysis machine MC10

    MC10 Magic Eunteung Kulit Analisis System Imaging raray

    Parameter

    Modél Ipad lumaku

    Ipad

    Tipe

    Kaméra Kulit Wajah Digital IOT sareng Pangenal Raray

    Sertifikasi

    CE, IS013485, RoHS

    Tempat Asalna

    Shanghai

    Ngaran Brand

    MEICET

    Nomer modél

    MC10

    Sarat listrik

    AC100-240V DC19V (2.1A) 50-60HZ

    Nyambung

    Bluetooth

    Garansi

    12 Bulan

    Modél Ipad lumaku

    Sagala rupa

    NW/GW

    8 kg

    Ukuran

    400*430*550

    Ukuran Bungkusan

    552*494*428

    Warna

    pérak

    MC10 Software Kauntungannana

    mc88
    未标题-2
    未标题-3
    未标题-4

    Tim pendukung téknologi profésional kami tiasa nyayogikeun parangkat lunak update gratis per 3 ~ 6 bulan.

    MC10 Hardware Kauntungannana

    1

    Struktur

    5
    5

    Aplikasi

    4

    Sistem diagnosis kulit profésional pikeun salon, klinik & rumah sakit.

    3

    Demo mesin analisis kulit


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kontak AS pikeun Diajar More

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Meunangkeun Harga Detil