Taros Kami

TAROS KAMI

Alamat: No 479, Youdong Road, Minhang Dist., Shanghai, Cina

Email: info@meicet.com

Béré kami panggero

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

400-8608-187

Shanghai May Skin Technology Technology Co., Ltd.

PERLU ngabantuan?

Kami ngagaduhan tim rékayasa profesional pikeun ngaladénan pikeun unggal kabutuhan anu lengkep. Entong hestiate pikeun nanyakeun kami hal. Email kami langsunginfo@meicet.com atanapi nelepon kami di 400-8608-187. Salaku tambahan, kami ngabagéakeun kunjungan ka pabrik kami ti sakumna dunya pikeun langkung mikawanoh korporasi urang. Dina perdagangan urang sareng padagang sababaraha nagara, urang sering nuturkeun prinsip persamaan sareng saling nguntungkeun. Kami ngarepkeun pasar, ku usaha babarengan, boh perdagangan boh silaturahmi pikeun kauntungan séwang-séwangan. Kami ngarepkeun kéngingkeun patarosan anjeun.

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami