Taros Kami

TAROS KAMI

Alamat:No 479, Youdong Jalan, Minhang Dist., Shanghai, Cina

Surélék:info@meicet.com
WhatsApp:+8613167223337

Pasihan kami telepon

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu, Minggu: Tutup

+86 13167223337

Shanghai Méi Kulit Émbaran Téhnologi Co., Ltd.

BUTUH BANTUAN?

Kami ngagaduhan tim rékayasa profésional pikeun ngalayanan unggal kabutuhan lengkep.Tong ragu naroskeun ka kami.Surélék kami langsunginfo@meicet.comatanapi nelepon kami di86 13167223337.Salaku tambahan, urang ngabagéakeun kunjungan ka pabrik urang ti sakumna dunya pikeun mikawanoh perusahaan urang anu langkung saé.Dina perdagangan urang jeung padagang sababaraha nagara, urang mindeng taat kana prinsip sarua jeung kaunggulan silih.Éta harepan urang pikeun pasar, ku usaha babarengan, duanana dagang jeung silaturahim pikeun kapentingan silih urang.Urang kasampak maju ka meunang inquiries Anjeun.

Meunangkeun Harga Detil

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Please enter your inquiry details such as product name, model no., quantity, etc. If possible, please contact us online, thank you.

Meunangkeun Harga Detil