Wilujeng sumping di Shanghai May Skin

Shanghai May Skin Information Technology Co., Ltd. mangrupikeun panyayogi téknologi kageulisan calakan anu didaptarkeun pikeun kaendahan R&D sareng Platform Operasi Internet tina Hal. Merk na "MEICET" museur kana kustomisasi sareng ngabagi inpormasi kageulisan médis sareng analisis kulit digital, nawiskeun jasa hardware anu cerdas anu hadé sareng solusi kecerdasan buatan. Saatos 12 taun kerja keras, perusahaan taat kana konsép ngasilkeun "haté anu leres, pamikiran anu leres" pikeun mastikeun kualitas pf masing-masing tina tautan produksi sareng komponénna, nyobian ningkatkeun pangalaman calakan pangguna.

Tingali Deui

Produk unggulan

Naha milih MEICET?

  • Best price guarantee

    Jaminan harga pangsaéna

    Kami gaduh pabrik produksi kami nyalira, tiasa ngajamin pikeun nyayogikeun anjeun jasa paling hemat biaya.
  • Reliable quality

    Kualitas dipercaya

    Tim P&P
    Hak inteléktual
    Pabrik internasional
    Inspeksi 100% QC sateuacan pangiriman
  • Excellent team

    Tim anu saé

    Salaku perusahaan téknologi, urang mandiri nyiptakeun aset téknologi ngarah sareng kéngingkeun patén-patén téknologi ...
  • Our experience

    Pangalaman urang

    MEICET ti saprak 2008 ngaluncurkeun sistem analisis kulit anu munggaran RSM-7. Saatos 12+ taun kerja keras, integrasi sampurna produk ...

Tim Insinyur MEICET