Wilujeng sumping di Shanghai Méi Kulit

Dimana urang?

Shanghai, Cina

Saha urang?

Supplier of Skin Analyzer, Body Analyzer, jeung Beauty Equipment.

Naon anu urang tiasa nawiskeun?

Reserch sarta Pangwangunan, Produksi, Dagang, sarta Pelatihan.

Sabaraha countires produk urang parantos diékspor?

Langkung ti 30 nagara.

Tempo deui

Produk Diulas

Naha milih MEICET?

  • Rich Experienced R&D Team

    Tim R&D Berpengalaman Beunghar

    Langkung ti 20 insinyur anu tanggung jawab pikeun UI, Hardware, Software, Algoritma sareng Tés, ku kituna MEICET App anu anjeun anggo stabil, cerdas, sareng gampang dioperasikeun.
  • International Factory

    Pabrik internasional

    Pangiriman gancang kusabab kapasitas anu cekap.Kualitas dipercaya kusabab 100% pamariksaan QC sateuacan pangiriman.
  • In-time After Sales Service

    Dina-waktos Service Saatos Penjualan

    Latihan gratis tiasa ditawarkeun pikeun ngajarkeun anjeun cara ngoperasikeun mesin.Sakur masalah produk bakal diréspon dina 24 jam.
  • 12+ Years Rich Experience

    12+ Taun Beunghar Pangalaman

    pangalaman euyeub akumulasi dina prakna, jadi mesin urang bisa desinged conforming kana kabiasaan pamakéan.

Tim Insinyur MEICET

Meunangkeun Harga Detil