warta industri

  • What problems or puzzles are often encountered in skin diagnosis?
    waktos pos: 12-23-2021

    Sateuacan perlakuan Konsultasi, Diagnosis, Jieun rencana perlakuan 1. Naha pasien henteu percanten ka dokter atanapi konsultan pikeun masihan rating kulitna anu sensasional pikeun tujuan bisnis?2. Bisa ngan ngandelkeun judgment visual jeung empiris, kurangna leuwih ilmiah, dadasar intuitif?3. Sabab...Maca deui»

  • Clinical Manifestations of Rosacea
    waktos pos: 12-21-2021

    1. Umur jeung génder Rosacea biasana lumangsung dina jalma tengah-yuswa.Biasana muncul dina awéwé anu kulitna adil, panon biru, sareng rambut pirang.Rosacea langkung umum di awéwé.Gejala: Rosacea tiasa nunjukkeun rupa-rupa gejala.Élmuwan ngabagi kana opat subtipe, anu pakait sareng sim ...Maca deui»

  • ISEMECO High-end Skin Analyzer Machine Shows in MEVOS Exhibition in Guangzhou
    waktos pos: 11-29-2021

    ISEMECO mangrupikeun mesin analisa kulit anu luhur pikeun profésional.Dijieun sareng dirarancang ku perusahaan Shanghai Mayskin di 2020. Éta ngagaduhan 3 jinis modeu cahaya-RGB, UV sareng CPL.Dumasar kana 3 lampu ieu, 9 gambar tiasa dianalisis tungtungna.9 gambar HD ieu tiasa ngabantosan anjeun terang ...Maca deui»

  • How to take care and protection of skin in autumn?
    waktos pos: 11-22-2021

    Nalika cuaca beuki tiis, kulit bakal katekenan pisan kusabab turunna suhu anu ngadadak, ku kituna éta kedah dijaga sareng dijaga dina waktosna.Janten, kumaha carana ngalakukeun perawatan sareng perlindungan kulit anu saé?1. Exfoliating Kusabab sinar ultraviolét kuat dina usum panas, stratum corneum kulit ...Maca deui»

  • waktos pos: 02-26-2021

    Poé ka-15 dina bulan lunar ka-1 nyaéta Festival Lantern Cina sabab bulan lunar kahiji disebut yuan-bulan jeung di jaman baheula jalma disebut peuting Xiao.Poé ka-15 nyaéta peuting munggaran ningali bulan purnama.Ku kituna poé disebut ogé Yuan Xiao Festival di C ...Maca deui»

  • Meicet’s Christmas Party
    waktos pos: 12-28-2020

    MEICET mangrupikeun panyadia jasa téknologi kageulisan calakan anu didedikasikeun pikeun kageulisan R&D sareng platform Internet of Things Operation.Merek na "MEICET" museurkeun kana kustomisasi sareng ngabagi inpormasi kaéndahan médis sareng analisa kulit digital, nawiskeun ...Maca deui»

  • IMAAC 2020
    waktos pos: 12-04-2020

    International Medicine of Anti-Aging and Aesthetics Congress (IMAAC) lumangsung di Shenzhen, China, dina 4-6 Désémber 2020. Saatos édisi munggaran anu suksés pisan di 2017 kalayan langkung ti 4,000 hadirin, kami resep uih deui ka Shenzhen Désémber ieu. .Tujuan f...Maca deui»

  • ZIJIN International Congress of Aesthetic Surgery And Medicine
    waktos pos: 12-04-2020

    Konférénsi Gabungan Estetika Internasional sareng Kedokteran Zijin mangrupikeun salah sahiji konperénsi industri anu paling otoritatif dina widang médis sareng éstétika, sareng éta ogé puncak paméran prestasi akademik profésional anu terkenal di daérah Asia-Pasifik.Konferensi ...Maca deui»

  • China International Beauty Expo
    waktos pos: 11-04-2020

    Cina International Beauty Expo (Guangzhou), diadegkeun dina 1989, ieu saméméhna katelah Canton Beauty Expo.Pameran perdagangan industri kageulisan anu kasohor di dunya diwangun ku kageulisan profésional, perawatan rambut & gaya, kosmetik, perawatan pribadi, sareng pasokan top-to-bottom ...Maca deui»

  • Mevos International Congress of Aesthetic Surgery and Medicine 2020 Summer
    waktos pos: 09-24-2020

    MEVOS Internasional Kongrés Bedah Estetika sareng Kedokteran, Ngumpulkeun pamimpin global dina industri bedah plastik, Ngabahas téknologi internasional sareng kamajuan dina élmu mutakhir akademik, Diajar pola pamikiran pamimpin otoritatif sareng ...Maca deui»

Meunangkeun Harga Detil