Warta

  • Waktos Post: Nov-04-2020

    Cina International Beauty Expo (Guangzhou), didirikeun taun 1989, anu sateuacana katelah Canton Beauty Expo. Pameran perdagangan industri kageulisan anu kasohor di dunya mangrupikeun kaindahan profesional, perawatan rambut & gaya, kosmétik, perawatan pribadi, sareng pasokan luhur-ka-handap ...Maca deui »

  • Waktos Post: Sep-24-2020

    MEVOS Internasional Kongrés Bedah Estetika sareng Kedokteran, Ngumpulkeun pamimpin global dina industri bedah plastik, Ngabahas téknologi internasional sareng kamajuan dina élmu mutakhir akademik, Diajar pola pikir pamimpin berwibawa sareng su ...Maca deui »

  • Waktos Post: Sep-24-2020

    Fokus kana tren internasional, tren bertéknologi tinggi sareng desain, ogé kabutuhan anyar konsumén generasi anyar, South China International Beauty Fair parantos nyetél daérah paméran khusus sapertos kaéndahan pinter ritel énggal, e-beauty, space trend, brand énggal zona, kageulisan I ...Maca deui »

  • Waktos Post: Sep-18-2020

    1. Mimiti, naha anjeun ngartos naon ari UV? Naon anu dilakukeun? UV mangrupikeun akronim pikeun sinar Ultraviolet, atanapi sinar ultraviolét, kalayan kisaran panjang gelombang 100 dugi 400 nm, nyaéta gelombang éléktromagnétik antara sinar-X sareng lampu anu katingali. Ieu ngandung harti yén lampu ieu mangrupikeun ...Maca deui »