BCA Bioelectrical Impedansi Awak Komposisi Analyzer Meicet BCA100

Katerangan pondok:

NPS:

model:MC-BCA100

Ngaran Brand:MEICET


  • Jumlah éléktroda: 8
  • Rentang Umur:18 ~ 85 taun
  • Frékuénsi:5kHz, 50kHz, 250kHz
  • Téknologi:Analisis Impedansi Bioelectrical (BIA)
  • Sambungan:Wifi
  • Rincian produk

    Tag produk

    Akurat Komposisi Awak Analyzer

    MEICET BCA100

    BMI Awak Komposisi Analyzer Mesin

    Bubuka

    • Gampang dioperasikeun
    • Non-invasif
    • Gancang pikeun meunangkeun hasil: kurang ti 60 Detik
    • Ukuran: Lemak, Otot, Cai, Protéin, jsb.

    Bisa dipaké pikeun ngukur:

    Lemak Awak, TBW, SMM (Otot Rangka), PBF (persentase gajih awak), Garam Mineral, Kontrol Beurat, Kontrol Otot, Impedansi Bioéléktrik, BMI (Indéks massa awak), Beurat Tujuan, Protéin, IMB, WHR (Pinggang-Hip Rasio), Kontrol Lemak, Beurat Tulang, Diagnosis Obesitas, Métabolisme Dasar, Beurat Bébas Lemak, Rasio Moister, Penilaian Gizi, Penilaian Beurat.

    3
    IMG_1586

    PARAMETER

    Awak Komposisi Analyzer BCA100 Parameter

    Métode Pangukuran

    Multi-frékuénsi Bioelectrical impedansi

    Jumlah éléktroda

    8

    Rentang Frékuénsi

    5kHz, 50kHz, 250kHz

    tampilan

    800x480, LCD warna 7 inci

    Rentang beurat

    300 kg

    Akurasi

    96%

    Ngukur Rentang Umur

    18-85 taun

    Input Interface

    Layar cabak

    Terminal Kaluaran

    USB 2.0 x2

    Antarbeungeut transmisi

    WiFi x1, jaringan RJ45 x1, Bluetooth x1 (opsional)

    Waktu Pangukuran

    Kurang ti 50 detik

    Ukuran

    580 (D) x 450 (W) x 1025 (H) mm

    Beurat

    Kira-kira.53 kg

    Struktur

    5

    Laporan Analisis Komposisi Awak

    Analisa komposisi awak BCA100 gaduh 4 jinis vérsi laporan pikeun nyumponan skénario aplikasi di Fitness Ceters / Gyms, Spas, Health Care Ceters, sareng anu sanésna.

    Fitness Gym Version report of body composition analyzer

    Laporan Kabugaran Gym Vérsi

    Health Care Version  report of body composition analyzer

    Laporan Vérsi Kaséhatan

    Standard Version report of body composition analyzer

    Laporan Vérsi Standar

    Beauty Spa Version report of body composition analyzer

    Laporan Beauty Spa Vérsi

    Kumaha ngagunakeun

    8

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kontak AS pikeun Diajar More

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Meunangkeun Harga Detil