Digital Moisture Monitor Pén Gawé Ku Analisis Kulit MC88

Pedaran pondok:

NPS:

Modél: MC-88P

Ngaran mérek: MEICET

Fitur: Anggo téknologi Bio-Sensor ngarah dunya

Kauntungan: Akurasi tinggi ; Usik anu sénsitip pisan; Hiji operasi touch, Gampang dianggo design Desain tipe pena kompak

OEM / ODM: Jasa Desain Profesional Kalayan Biaya Anu Paling Wajar

Cocog Pikeun: Salon Kecantikan, Rumah Sakit, Pusat Perawatan Kulit, SPA jsb.


Detil Produk

Tanda Produk

Monitor Uap Digital Pikeun Kulit

Bubuka

Meter Moisture Kulit Digital ieu mangrupikeun alat anu pas pikeun ngukur kalembaban dina kulit anjeun. Instrumén presisi ieu nganggo téknologi Bioelectric Impedance Analysis (BIA) anu pang anyarna, pendekatan ngukur anu teu pikaresepeun dina nyayogikeun bacaan anu akurat unggal waktos pikeun ngabantosan hidrasi kulit anjeun pikeun ngajaga kulit anu katingali ngora sareng séhat. Salaku tambahan, produk anu saé ieu parantos diuji numutkeun tungtunan sareng standar internasional Éropa.

Digital Skin Moisture Monitor tiasa dianggo salaku alat pamasaran para juru rias atanapi parlor kecantikan. Saé kanggo bumi, perjalanan, salon kecantikan sareng rumah sakit kulit profesional

Usik anu sénsitip pisan sareng akurasi tinggi, awas kalembaban sareng minyak kulit anjeun sacara akurat.

Operasi saderhana sareng beurat enteng kanggo dibawa. Ngan hurungkeun saatos nyambungkeun anu ditunjukMC88 Analisis Kulit, toél usik dina kulit anjeun sareng tingali kaayaan kulit inohong cai, perséntase minyak dina tampilan Ipad anu gampang dibaca na.

Spésifikasi produk

Ukuran Suhu

5-40 ℃

Asor asor

Dina 70%

Rentang konci

Hidrasi (0-99.9%); Élastisitas (0-9.9); Minyak (5-50%)

Diménsi

115 * 30 * 22mm

Operasi Ayeuna

12 mah

Sasayogian tanaga

USB ngecas

Beurat

56g

Jarak damel

10m

Sambungan

Bluetooth 4.0

Méter Beueus Kulit

1
2

Detil Produk Meter Uap Meter 

3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali