Panaliti Kulit Profesional Warna Emas Kanggo Spa Wajah

Pedaran pondok:

NPS:

Modél: MC88

Ngaran mérek: MEICET

Fitur: 15 Modeu Gambar Calakan

Kauntungan:5 Spéktra; 5 ~ 7 Taun Ramalan Kulit; 5Milons Kasus Kulit Nyata

OEM / ODM: Jasa Desain Profesional Kalayan Biaya Anu Paling Wajar

Cocog Pikeun: Salon Kecantikan, Rumah Sakit, Pusat Perawatan Kulit, SPA jsb.


Detil Produk

Tanda Produk

3D eunteung imajion ipad analisis kulit wajah anjeun Alat

Bubuka

Sistem diagnosis kulit propésional pikeun salon, klinik & rumah sakit.
daérah beureum (sénsitip), piksel (prediksi pigmén), keriput (ramalan kerut), bintik jero, pori-pori, jarawat, sareng masihan peta gejala sareng nilai rujukan numutkeun dimensi kulit,
Hiji Pencét kanggo ngarengsekeun sadaya uji coba - CEPAT & Gampang & Sederhana
Gambar lampu UV - jadikan pigmén & sebum handapeun kulit anu katingali
Babandingan diraih ku 2 jinis gambar (gambar umum VS sadayana 4 gambar sanés)
Sateuacan & Saatos hasil comparsion
Basis data konsumén, Basis data produk, Pitunjuk paméséran
Muti-langage jinis lanuages ​​pikeun pilihan

1

Pedaran lengkep

Face Analyzer

3D analisis eunteung ipad analisis kulit wajah anjeun Parangkat nganggo lima téhnik spéktra anu béda pikeun nyandak gambar rupa-rupa, sareng ngalangkungan téknologi analisis ékstraksi gejala-posisi anu calakan sareng téknologi ngabandingkeun data ageung kulit, éta sacara akurat tiasa nganalisis sababaraha diménsi masalah kulit: beureum daérah (sénsitip), piksel (prediksi pigmén), keriput (ramalan kerut), bintik jero, pori-pori, jarawat, sareng masihan peta gejala sareng nilai référénsi numutkeun dimensi kulit, sahingga manajer kulit tiasa ngembangkeun rencana pangobatan sareng perawatan pangsaéna pikeun pasién 'masalah kulit.Sareng ngarobih rencana perawatan sareng perawatan numutkeun catetan uji pasien ayeuna.

MC 88 Vérsi Ipad

Parameter

Modél Ipad Lumaku 

sadayana ipad apél

Jenis

Panaliti Kulit, Panaliti kulit

Sértipikasi

CE, ISO13485, RoHS

Tempat Asalna

Shanghai

Ngaran mérek

MEICET

Jumlah Modél

MC88

Syarat Listrik

AC100-240V DC19V (2.1A) 50-60HZ 

Nyambung

Bluetooth

Jaminan

12 Bulan

Modél Ipad Lumaku 

A1822 / A1893 / A2163

NW / GW

17KG

Ukuranna

400 * 430 * 550

Ukuran paking

580 * 520 * 480

Warna

Emas

12

3D eunteung imajion ipad analisis kulit rai Parangkat Parangkat Lunak Kauntungan

未标题-1
未标题-2
未标题-3

Tim pendukung téknologi profesional urang tiasa nyayogikeun parangkat lunak pembaruan gratis per 3 ~ 6 bulan.
Anjeun tiasa kéngingkeun bantosan anu anjeun peryogikeun dina waktosna ku telepon, webcam, obrolan online (Google talk, Facebook, WhatsApp, Skype, Wechat). Mangga wartosan kami sakali mesin ngagaduhan masalah. Ladenan anu pangsaéna bakal ditawarkeun.

Kauntungannana MC88 Hardware

face facial machine

Pengantar Spectra:Lampu RGB. Polarisasi Kolos,Paralel

Polarisasi. Lampu UV, Lampu Kai

Métode sambungan:Sisi pad

Piksel:HD 8 juta piksel épéktip

Ukuran: (kotak luar 580 * 520 * 480)

Beurat bersih: 17KG

Voltaseu: Global AC100-240V DC19V (24V-3A) 50-50HZ

Kaperluan lingkungan transportasi & neundeun
1.Suhu sekitarna:15-70 C
2.kalembaban relatif: kirang ti 90%, henteu kondensasi
3.tekanan atmosfir:500-1060hpa
Tinimbangan gudang
1. Entong disimpen dina sinar panonpoé langsung atanapi kakeunaan hujan;
2. Upami disimpen kalayan suhu luhur atanapi kalembaban anu luhur, tiasa ngaruksak
pagelaran.
3. Salami transportasi ka daérah panyimpenan, perhatoskeun pikeun nyingkahan drastis
parobahan suhu, anu bakal ngabalukarkeun kondensasi.
4.Storage kedah ngagaduhan suhu sareng asor anu diperyogikeun
instrumen, alas handap didamel tina bahan anu pas, ventilasi
fasilitas, buktina serangga, pencegahan rodénsia, buktina jamur, anti polusi,
buktina Uap, fasilitas drainase, fasilitas cahaya sareng fasilitas Seuneu.
Nalika suhu sareng kalembaban gudang henteu minuhan
sarat, perlu pikeun nyandak sababaraha cara pikeun méréskeun masalah.

Struktur

4

Struktur

Sekolah palatihan, Klinik & Kosmétik, Salon Kecantikan

2
3
1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali