Tim Insinyur

https://www.meicet.com/engineers-team/

Insinyur algoritma AI

MEICET gaduh patén algoritma nyalira ---- Algoritma Awan Kulit. 
Al mandiri, pamutahiran éksponénsial, 9 detik diagnosis ahli.
Ieu ngajantenkeun nimba data anu paling akurat tina gambar kalayan ilmiah

14
as

Insinyur Desain Interaksi UI tingkat tinggi

Kami masihan perhatosan pisan kana desain umum interaksi manusa-komputer, logika operasi, sareng antar muka anu saé, pikeun kolaborasi dina solusi inovatif pikeun ngabantosan anjeun bisnis sareng nangtung tina persaingan.

https://www.meicet.com/engineers-team/
https://www.meicet.com/engineers-team/

Insinyur Pangembangan Aplikasi Parangkat Lunak

Tim kami cocog sareng tren dinamis pasar sareng ngaréspon kamajuan énggal parangkat lunak. Sareng kami tiasa nyayogikeun parangkat lunak pembaruan gratis per 3 ~ 6 bulan kanggo jasa tepat waktos anjeun.

14
as

Insinyur Pangembangan Aplikasi Parangkat Lunak

Kami damel sareng Akademi Ilmu Pengetahuan Cina, Desain tata letak sumber cahaya ahli Sumber cahaya rai panutup 95%; OEM, ODM sayogi.

https://www.meicet.com/engineers-team/