Tim Insinyur

https://www.meicet.com/engineers-team/

Insinyur algoritma AI

MEICET gaduh patén algoritma sorangan ---- Algoritma Awan Kulit.
Al Pembelajaran Mandiri, pamutahiran eksponensial, diagnosis ahli 9 detik.
Ieu ngajadikeun eta nimba data paling akurat ti gambar kalawan ilmiah

14
as

Insinyur Desain Interaksi UI tingkat luhur

Urang nempatkeun tekenan hébat kana rarancang sakabéh interaksi manusa-komputer, logika operasi, sarta panganteur geulis, pikeun kolaborasi dina solusi inovatif pikeun mantuan Anjeun tumuwuh bisnis anjeun sarta nangtung kaluar ti kompetisi.

https://www.meicet.com/engineers-team/
https://www.meicet.com/engineers-team/

Insinyur Pangwangunan Aplikasi Parangkat Lunak

Tim kami saluyu sareng tren dinamis pasar sareng ngaréspon kana kamajuan énggal parangkat lunak.Sareng kami tiasa nyayogikeun parangkat lunak update gratis per 3 ~ 6 bulan kanggo jasa anu pas anjeun.

14
as

Insinyur Pangwangunan Aplikasi Parangkat Lunak

Kami damel sareng Akademi Élmu Cina, Desain tata perenah sumber cahaya ahli Sumber cahaya raray nutupan 95%;OEM, ODM sadia.

https://www.meicet.com/engineers-team/

Please enter your inquiry details such as product name, model no., quantity, etc. If possible, please contact us online, thank you.

Meunangkeun Harga Detil