FAQs

Naha anjeun perusahaan dagang murni atanapi perusahaan anu gaduh pabrik sorangan?

Kami mangrupikeun produsén mesin kaéndahan profésional anu nyata, anu ngagaduhan tim produksi, tim R&D, gaya penjualan sareng tim jasa saatos-jualan.

Dimana pabrik anjeun lokasina?

Pabrik kami aya di Suzhou, kota pangembangan gancang anu ngagaduhan nickname salaku "taman tukang Shanghai".Upami waktos anjeun sayogi, anjeun wilujeng sumping ka Cina pikeun nganjang ka pabrik kami!

Dupi anjeun ngagaduhan garansi?

Sumuhun, urang boga.Garansi sataun dina mesin host dipasihkeun.Tilu bulan garansi ngagantian gratis pikeun gagang, sirah perawatan, sareng suku cadang.

Kumaha upami aya masalah kualitas lumangsung salami periode jaminan?

Tim pendukung téknologi profésional kami tiasa nyayogikeun parangkat lunak update gratis per 3 ~ 6 bulan.pikeun layanan timely Anjeun.Anjeun tiasa nampi bantosan anu anjeun peryogikeun ku telepon, webcam, obrolan online (sawala Google, Facebook, Skype).Mangga ngahubungan kami sakali mesin boga masalah naon.Ladenan anu pangsaéna bakal ditawarkeun.

Sertifikasi naon anu anjeun gaduh?

Sadaya mesin kami ngagaduhan sertifikasi CE anu ngajamin kualitas sareng kaamanan.Mesin kami aya dina manajemen kualitas anu ketat pikeun mastikeun kualitas anu paling luhur.

Naon anu kudu dipigawé lamun kuring teu nyaho kumaha carana make mesin?

Kami gaduh pidéo operasi sareng manual pangguna pikeun rujukan anjeun.

Naon paketna?

Bungkusan busa, pakét kotak Aluminium, atanapi sakumaha sarat palanggan.

Kumaha ngeunaan kiriman?

Bungkusan busa, pakét kotak Aluminium, atanapi sakumaha sarat palanggan.

Naha urang tiasa nyitak Logo kuring dina produk?

Sumuhun, urang ngarojong OEM.Tambahkeun nami toko anjeun, Logo

Bahasa naon anu dirojong ku parangkat lunak?

Urang ngarojong sababaraha basa

Naha urang tiasa ngarobih sistem parangkat lunak?

Sumuhun, kami nyadiakeun layanan OEM & ODM

Rék gawé bareng jeung urang?


Please enter your inquiry details such as product name, model no., quantity, etc. If possible, please contact us online, thank you.

Meunangkeun Harga Detil