FAQs

Naha anjeun perusahaan dagang murni atanapi perusahaan anu gaduh pabrik na nyalira?

Kami pabrik mesin kageulisan profesional anu nyata, anu ngagaduhan tim produksi, tim R&D, gaya penjualan sareng tim layanan purna jual.

Dimana pabrik anjeun ayana?

Pabrik urang perenahna di Suzhou, kota pangwangunan gancang anu ngagaduhan julukan salaku "kebon tukang Shanghai". Upami waktos anjeun sayogi, anjeun wilujeng sumping ka Cina pikeun nganjang ka pabrik kami!

Naha anjeun ngagaduhan jaminan?

Leres, urang gaduh. Garansi sataun dina mesin host dibéré. Garansi gaganti gratis tilu bulan pikeun cekelan, sirah perlakuan, sareng bagian.

Kumaha upami aya masalah kualitas anu lumangsung salami periode jaminan?

Tim pendukung téknologi profesional urang tiasa nyayogikeun parangkat lunak pembaruan gratis per 3 ~ 6 bulan. pikeun jasa anjeun waktos. Anjeun tiasa kéngingkeun bantosan anu anjeun peryogikeun dina waktosna ku telepon, kaméra wéb, obrolan online (Google talk, Facebook, Skype). Mangga wartosan kami sakali mesin ngagaduhan masalah. Ladenan anu pangsaéna bakal ditawarkeun.

Naon sertifikasi anjeun gaduh?

Sadaya mesin kami gaduh sertifikasi CE anu mastikeun kualitas sareng kaamanan. Mesin kami aya dina manajemen kualitas ketat pikeun mastikeun kualitas luhur.

Naon anu kuring kedah lakukeun upami kuring henteu terang kumaha ngagunakeun mesinna?

Kami gaduh video operasi sareng manual pangguna pikeun rujukan anjeun.

Bungkusan na naon?

Paket busa, Paket kotak Aluminium, atanapi salaku sarat konsumén.

Kumaha upami kintunanana?

Paket busa, Paket kotak Aluminium, atanapi salaku sarat konsumén.

Naha urang tiasa nyetak Logo kuring dina produk?

Leres, kami ngadukung OEM. Tambahkeun nami toko anjeun, Logo

Bahasa naon anu dirojong ku parangkat lunak?

Kami ngadukung sababaraha basa

Naha urang tiasa ngarobih sistem parangkat lunak?

Leres, kami nyayogikeun jasa OEM & ODM

Hoyong damel sareng urang?