Cina International Beauty Expo

Cina International Beauty Expo (Guangzhou), didirikeun taun 1989, anu sateuacana katelah Canton Beauty Expo. Pameran perdagangan industri kaéndahan anu kasohor di dunya mangrupikeun kaéndahan profesional, perawatan rambut & gaya, kosmétik, perawatan pribadi, sareng ranté suplai luhur-ka-handap. Ieu mangrupikeun taun ka-30 salaku salah sahiji panitia pameran perdagangan kageulisan panggedéna sareng ngarah di dunya. Platform CIBE masih dioperasikeun sacara mandiri kalayan dukungan ti Federasi Sadaya-Tiongkok Industri & Budaya Kecantikan Komérsial & Kamar Kosmetik. Ampir tilu dasawarsa, misi CIBE urang nyaéta pikeun nyayogikeun lingkungan anu séhat sareng kalapa sareng platform dagang profesional berkelanjutan pikeun industri kageulisan Cina. CIBE ngadukung usaha alit sareng sedeng, ngokolakeun merek nasional, ngabantosan bisnis kageulisan inovatif tumuh sareng naék kana persaingan internasional, ngenalkeun mérek internasional ka pasar Cina, sareng ngamungkinkeun aranjeunna kéngingkeun sensitipitas budaya sareng pamahaman komprehensif ngeunaan pasar Cina.

Pameran anu panggedéna sareng paling komprehensif di Cina

Pameran kageulisan internasional Cina ngumpulkeun produk paling luhur di dunya, ngalangkungan ranté industri (Kecantikan Profesional, Kosmétik, Bahan Baku & Pakét, Produk Perawatan Kecantikan, Mesin Perawatan Kulit, Alat Diagnostik Perawatan Kulit, Kosmetologi Médis) pikeun pangwangunan sadidinten .

Ieu mangrupikeun paméran kageulisan anu propésional, dihadiran MEICET unggal taun.

Anu bénten sareng taun-taun sateuacanna nyaéta dina taun 2020, Meicet nyayogikeun produk pangénggalna -------Penganalisis Gambar Kulit ISEMECO.

ISEMECO Skin Image Analyzer mangrupikeun debut layar Dunya Potrét Alat Diagnostik Kulit pikeun rumah sakit dermatology sareng Rumah Sakit kosmetologi.

Meicet China International Beauty Expo

2020 Cina (GuangZhou) Internasional Beauty Expo.

Waktos: Sep. 4 dugi Sep 6, 2020.

Booth: 11.3 / B49       

MEICET ku ieu sareng ngantosan anjeun.


Waktos Post: Nov-04-2020