ISEMECO High-end Kulit Analyzer Mesin Témbongkeun dina MEVOS Pameran di Guangzhou

ISEMECO mangrupikeun mesin analisa kulit anu luhur pikeun profésional.Dijieun sareng dirarancang ku perusahaan Shanghai Mayskin di 2020. Éta ngagaduhan 3 jinis modeu cahaya-RGB, UV sareng CPL.Dumasar kana 3 lampu ieu, 9 gambar tiasa dianalisis tungtungna.9 Gambar HD ieu tiasa ngabantosan masalah kulit sapertos kedutan, pigmentasi, radang, jerawat, porfirin, sensitipitas, pori, jsb.

Wilujeng sumping di kontak info@meicet.com pikeun langkung rinci ngeunaan mesin analisa kulit anu luhur sareng profésional ieu.


waktos pos: Nov-29-2021

Meunangkeun Harga Detil