Mevos Internasional Kongrés Bedah Éstetik sareng Kedokteran 2020 Usum Panas

MEVOS Internasional Kongrés Bedah Estetika sareng Kedokteran, Ngumpulkeun pamimpin global dina industri bedah plastik, Ngabahas téknologi internasional sareng kamajuan dina élmu canggih akademik, Diajar pola pikir pamimpin berwibawa sareng dokter anu suksés, Nyebarkeun ideu anu canggih pikeun manajemén dunya sareng Internét inovasi, sinyalna komprehensif ngeunaan industri resmi, paguron luhur sareng lembaga panilitian, gempungan industri kosmetologi médis Cina ngahijikeun akademik, téknis, artistik, manajemén, mode sareng budaya.

Kongrés komitmen pikeun nalungtik sareng mendakan kacenderungan pangwangunan pikeun produk-produk kosmetologi médis global, téknologi, propésional sareng industri, ramalan sareng ngaleupaskeun tren pamekaran kahareup. Dina hiji sisi, éta nembongkeun téori akademik wates internasional sareng téknologi pangénggalna tina operasi plastik, panyakit kulit sareng dermatologi kosmetik, kosmétik laser, suntikan kosmétik, kosmétik médis tradisional Tiongkok, terapi anti sepuh sareng mata pelajaran populér anu sanés; di sisi anu sanésna, éta ngabahas metoda praktis khusus pikeun sacara bertahap ngahijikeun operasi éstetika sareng cabang pangubaran, pikeun ngamutahirkeun pangobatan minimal invasif sareng perlakuan noninvasif dina kamajuan ilmiah sareng téknologi bahan-bahan énggal, alat-alat anyar, pangobatan énggal sareng prosés anyar.

Dina pameran ieu, produk Anyar ----Alat Analisis Kulit Smart ISEMECO 3D jadi pamere pikeun kahiji kalina.

Sistem Panalisis Kulit MC88: 5 Spéktra, 15 Modeu Gambar Calakan, 5 ~ 7 Taun Ramalan Kulit. Data dikumpulkeun sareng gambar na teras dibandingkeun sareng database jalma anu umur sareng profil anu sami. Kulit pasién anjeun dibandingkeun langsung sareng anu aya dina database sareng hasilna ditingalikeun dumasar kana scorecard. Produk kageulisan anu disarankeun sareng nambihan Rencana Perawatan Kecantikan Kulit. Asistén pamasaran anu pangsaéna pikeun klinik kecantikan.

ISEMECO utamina dianggo di Dermatology Departemen Rumah Sakit Spesialis Klinik, Organisasi Bedah Plastik Médis sareng Lembaga Panilitian Ilmiah.

Kauntungan Kuat:

* Layar HD + komputer PC

* Algoritma Awan Kulit

* Analisis data visual

* Rekomendasi produk anu aya hubunganana

* Pamundut laporan Produk Online

* Manajemén informasi palanggan

* Panyimpenan awan taya

* Desain interaksi UI tingkat tinggi

* Tim kami gancang ngaréspon kana iterasi pasar & parangkat lunak gancang

* Sistem opteating 10 urang, langkung stabil

Waktos: 13 Agustus dugi ka 15 Sep, 2020.
Booth: 138A

MEICET ku ieu sareng ngantosan anjeun.

098

Waktos Post: Sep-24-2020