Cina Kidul Beauty Expo

Fokus kana tren internasional, tren bertéknologi tinggi sareng desain, ogé kabutuhan anyar konsumén generasi anyar, South China International Beauty Fair parantos nyetél daérah paméran khusus sapertos kaéndahan pinter ritel énggal, e-beauty, space trend, brand énggal zona, zona IP kaéndahan sareng tempat-tempat panas sanés sapertos generasi Z, ritel énggal, pamutahiran konsumsi sareng IP lintas batas. Paméran ieu bakal ngabantosan operator pikeun milarian kasempetan pasar bisnis kageulisan B2B di Kacamatan Dawan, ngagedékeun peta bisnis, ngamajukeun inovasi mérek, sareng sasarengan ngadamel era anyar industri kecantikan di kabupaten Dawan

• Ngajalajah kasempetan pasar perdagangan kageulisan B2B, dilegakeun domain bisnis

• Ngiringan vogue internasional, teknologi tinggi, tren desain, sareng tuntutan anyar ti generasi anyar konsumén

• Ngagabungkeun seueur sumberdaya ranté industri kageulisan

• Ngahontal integrasi inovatif lintas industri sareng ngabagi kasempetan bisnis global

Shanghai MEICET bakal ngiringan Selatan China Beauty Expo di Pusat Konvensi & Pameran Shenzhen ti 30 Juli dugi ka 1 Agustus 2020.

Acara kaendahan profesional ka-1 di Greater Bay Area 2020.

 Dina pameran ieu, anu kawéntar MC88 seri Alat Analisis Kulit jeung Mesin Analisis Awak bakal dipajang.

Sistem Panalisis Kulit MC88: 5 Spéktra, 15 Modeu Gambar Calakan, 5 ~ 7 Taun Ramalan Kulit. Data dikumpulkeun sareng gambar na teras dibandingkeun sareng database jalma anu umur sareng profil anu sami. Kulit pasién anjeun dibandingkeun langsung sareng anu aya dina database sareng hasilna ditingalikeun dumasar kana scorecard. Produk kageulisan anu disarankeun sareng nambihan Rencana Perawatan Kecantikan Kulit. Asistén pamasaran anu pangsaéna pikeun klinik kecantikan.

Meicet Body Analyzer nganggo téknologi BIA, Hasil kaasup Analisis Komposisi Awak TBW, IBW, BMI, WHP, Analisis Komposisi Awak, Anlysis Obesitas, Lean Segmental & Analisis Gajih sareng sajabana, Gampang, Gancang, Tepat. Adegan anu tiasa diterapkeun nyaéta Gym / Rumah Sakit / Pusat Ngatasi / Pusat Manajemén Awak / Salon Kecantikan / Pusat Ujian Fisik

Booth: 3B07 kami nganggo ieu sareng ngantosan anjeun.

121

Waktos Post: Sep-24-2020