Sumberdaya

  • What problems or puzzles are often encountered in skin diagnosis?
    waktos pos: 12-23-2021

    Sateuacan perlakuan Konsultasi, Diagnosis, Jieun rencana perlakuan 1. Naha pasien henteu percanten ka dokter atanapi konsultan pikeun masihan rating kulitna anu sensasional pikeun tujuan bisnis?2. Bisa ngan ngandelkeun judgment visual jeung empiris, kurangna leuwih ilmiah, dadasar intuitif?3. Sabab...Maca deui»

  • Clinical Manifestations of Rosacea
    waktos pos: 12-21-2021

    1. Umur jeung génder Rosacea biasana lumangsung dina jalma tengah-yuswa.Biasana muncul dina awéwé anu kulitna adil, panon biru, sareng rambut pirang.Rosacea langkung umum di awéwé.Gejala: Rosacea tiasa nunjukkeun rupa-rupa gejala.Élmuwan ngabagi kana opat subtipe, anu pakait sareng sim ...Maca deui»

  • ISEMECO High-end Skin Analyzer Machine Shows in MEVOS Exhibition in Guangzhou
    waktos pos: 11-29-2021

    ISEMECO mangrupikeun mesin analisa kulit anu luhur pikeun profésional.Dijieun sareng dirarancang ku perusahaan Shanghai Mayskin di 2020. Éta ngagaduhan 3 jinis modeu cahaya-RGB, UV sareng CPL.Dumasar kana 3 lampu ieu, 9 gambar tiasa dianalisis tungtungna.9 gambar HD ieu tiasa ngabantosan anjeun terang ...Maca deui»

  • How to take care and protection of skin in autumn?
    waktos pos: 11-22-2021

    Nalika cuaca beuki tiis, kulit bakal katekenan pisan kusabab turunna suhu anu ngadadak, ku kituna éta kedah dijaga sareng dijaga dina waktosna.Janten, kumaha carana ngalakukeun perawatan sareng perlindungan kulit anu saé?1. Exfoliating Kusabab sinar ultraviolét kuat dina usum panas, stratum corneum kulit ...Maca deui»

  • waktos pos: 02-05-2021

    Kalayan ngembangkeun masarakat, pamutahiran kontinyu tina standar hirup bahan, ngembangkeun téhnologi médis, modél médis modern jeung lingkungan hirup ayeuna, kaayaan hirup dina dampak kaséhatan, survival jalma, hirup, kualitas hirup merlukeun ...Maca deui»

  • waktos pos: 01-25-2021

    Analyzer Komposisi Awak, anu dianggap minangka prestasi penting dina industri kaséhatan.Sistem Manajemén Panaséhat Kaséhatan Turun Beurat, panaséhat kaséhatan anjeun, nyayogikeun data analisa kaséhatan mandiri pikeun unggal panguji.bubuka dasar pikeun Digital Body Fat Analy...Maca deui»

  • waktos pos: 01-15-2021

    Aya dua rupa analisa kulit di pasar, kumaha anjeun tiasa mendakan alat anu cocog?Vérsi iPad, versi PC.Sistem ios iPad, operasi anu langkung lancar, sareng palanggan pikeun nguji, tiasa dicandak iPad iraha waé ka mana waé pikeun petunjuk analisa palanggan ...Maca deui»

  • waktos pos: 01-08-2021

    Ieu mangrupikeun masalah anu ageung pikeun seueur jalma anu prihatin ngeunaan perawatan kulit.Sabulan sakali nyaéta idéal.Tapi upami anjeun serius ngeunaan kaséhatan kulit anjeun sareng hoyong terang naha produk anu anjeun anggo tiasa dianggo, teras gaduh dua kali sabulan mastikeun yén ...Maca deui»

  • waktos pos: 12-18-2020

    Sadayana hoyong kulit anu séhat supados aranjeunna milarian metode anu paling populér pikeun ngajaga kulitna séhat.Nanging, unggal jalma gaduh jinis kulit anu béda sareng cara anu pangsaéna pikeun nangtukeun jinis kulit pribadi anjeun nyaéta nyandak analisa kulit profésional.Aya seueur mangpaat tina analisa sapertos kitu.Anjeun tiasa...Maca deui»

  • waktos pos: 11-27-2020

    Naon mesin analisa kulit?Ieu mangrupakeun analisis kulit profésional sarta resép produk dirancang pikeun ngaidentipikasi gangguan kulit jeung parobahan dina kulit.Sakali analisa réngsé program bakal otomatis nyarankeun produk perawatan kulit pikeun manajemén kulit ngaropéa....Maca deui»

  • waktos pos: 09-18-2020

    1. Anu mimiti, anjeun ngartos naon lampu UV?Naon eusina?UV mangrupa akronim pikeun Sinar Ultraviolét, atawa sinar ultraviolét, kalawan rentang panjang gelombang 100 nepi ka 400 nm, nyaéta gelombang éléktromagnétik antara sinar-X jeung cahaya katempo.Ieu ngandung harti yén lampu ieu mangrupa ...Maca deui»

Meunangkeun Harga Detil