pasatujuan privasi

Situs wéb ieu ngumpulkeun inpormasi ti pangguna kami dina sababaraha titik anu béda dina halaman wéb kami pikeun ngolah reservasi sareng langkung saé ngalayanan anjeun kalayan inpormasi anu relevan.Situs wéb ieu mangrupikeun hiji-hijina anu gaduh inpormasi anu dikumpulkeun dina situs ieu.Kami moal ngajual, ngabagi, atanapi nyéwa inpormasi ieu ka pihak luar mana waé, kecuali anu digariskeun dina kawijakan ieu.Inpormasi anu dikumpulkeun kalebet nami, alamat pengiriman, alamat tagihan, nomer telepon, alamat email, sareng inpormasi pamayaran sapertos kartu kiridit.Ngaran pangguna sareng kecap akses anjeun kedah tetep rahasia sareng anjeun henteu kedah ngabagi inpormasi ieu ka saha waé.Kabijakan Privasi sareng Kaamanan halaman ieu mangrupikeun bagian tina pasatujuan ieu, sareng anjeun satuju yén pamakean data sakumaha anu dijelaskeun dina Kabijakan Privasi sareng Kaamanan sanés ngalanggar hak privasi atanapi publisitas anjeun.Prakték inpormasi situs wéb ieu dijelaskeun deui dina Kabijakan Privasi sareng Kaamanan na.


Please enter your inquiry details such as product name, model no., quantity, etc. If possible, please contact us online, thank you.

Meunangkeun Harga Detil