Mesin Analisis Kulit 3D raray Kulit Analyzer raray scanner MEICET MC88

Katerangan pondok:

NPS:

model:MC88

Ngaran Brand:MEICET

Fitur:15 Modeu Gambar calakan

Kauntungannana:5 Spéktra;5 ~ 7 Taun Prediksi Kulit;5Jutaan Kasus Kulit Nyata

OEM / ODM:Jasa Desain Profesional Kalayan Biaya Anu Paling Wajar

Cocog Pikeun:Salon kageulisan, Rumah Sakit, Pusat Perawatan Kulit, SPA jsb.


Rincian produk

Tag produk

3D imagic eunteung ipad analisis kulit raray Alat

Bubuka

Sistem diagnosis kulit profésional pikeun salon, klinik & rumah sakit.
wewengkon beureum (sénsitip), piksel (prédiksi pigmén), wrinkles (prediksi wrinkles), bintik jero, pori-pori, jarawat, sarta méré peta gejala jeung nilai rujukan nurutkeun dimensi kulit,
Hiji-Klik pikeun ngabéréskeun sadaya tés - CEPAT & MUDAH & SIMPLE
Gambar sinar UV - ngajantenkeun pigmén & sebum handapeun kulit tiasa katingali
Babandingan prived ku 2 rupa gambar (gambar umum VS sakabeh 4 gambar lianna)
Saméméh & Saatos ngabandingkeun hasil
database customer, Datebase produk, Pituduh meuli
Muti-langage rupa basa keur pilihan

1

pedaran lengkep

Face Analyzer

3D imagic eunteung ipad analisis kulit raray Alat ngagunakeun lima téhnik spéktra béda pikeun nyandak gambar tina raray tinggi-harti, sarta ngaliwatan raray-positioning gejala ékstraksi téhnologi analisis jeung kulit téhnologi ngabandingkeun data badag, éta akurat bisa nganalisis sababaraha dimensi masalah kulit: beureum wewengkon (sénsitip), piksel (prédiksi pigmén), wrinkles (prediksi wrinkles), bintik jero, pori-pori, jarawat, sarta méré peta gejala jeung nilai rujukan nurutkeun dimensi kulit, ku kituna manajer kulit bisa ngamekarkeun perlakuan pangalusna sarta rencana perawatan pikeun penderita. 'masalah kulit.Sareng saluyukeun rencana perawatan sareng perawatan dumasar kana catetan tés ayeuna pasien.

MC 88 Vérsi Ipad

Parameter

Modél Ipad lumaku

kabéh ipad apal

Tipe

Panganalisis Kulit, Panganalisis Kulit

Sertifikasi

CE, ISO13485, RoHS

Tempat Asalna

Shanghai

Ngaran Brand

MEICET

Nomer modél

MC88

Sarat listrik

AC100-240V DC19V (2.1A) 50-60HZ

Nyambung

Bluetooth

Garansi

12 Bulan

Modél Ipad lumaku

A1822 / A1893 / A2163

NW/GW

17 kg

Ukuran

400*430*550

Ukuran Bungkusan

580*520*480

Warna

Emas

12

3D imagic eunteung ipad analisis kulit raray Alat Kauntungannana Software

MC88
未标题-2
未标题-3

Tim pendukung téknologi profésional kami tiasa nyayogikeun parangkat lunak update gratis per 3 ~ 6 bulan.
Anjeun tiasa nampi bantosan anu anjeun peryogikeun dina waktosna ku telepon, webcam, obrolan online (Google Talk, Facebook, WhatsApp, Skype, Wechat).Mangga ngahubungan kami sakali mesin boga masalah naon.Ladenan anu pangsaéna bakal ditawarkeun.

MC88 Hardware Kauntungannana

face facial machine

Pendahuluan Spectra:Lampu RGB. Polarisasi Palang,Sajajar

Polarisasi.Lampu UV, Lampu Kayu

Métode sambungan:Pad samping

Piksel:HD 8 juta piksel éféktif

ukuran:(kotak luar 580*520*480)

Beurat bersih:17 kg

Voltaseu:Global AC100-240V DC19V(24V-3A)50-50HZ

Syarat lingkungan transportasi & neundeun
1.Suhu lingkungan:15-70 C
2.kalembaban relatif:kirang ti 90%, euweuh kondensasi
3.tekanan atmosfir:500-1060hpa
pertimbangan gudang
1. Ulah nyimpen dina sinar panonpoé langsung atawa kakeunaan hujan;
2.If neundeun jeung suhu luhur atawa kalembaban luhur, bisa ngaruksak
kinerja.
3.During transportasi ka aréa gudang, nengetan ulah drastis
parobahan suhu, nu bakal ngabalukarkeun kondensasi.
4.Storage kedah gaduh suhu anu diperyogikeun sareng pangukuran kalembaban
alat, pad handap dijieunna tina bahan luyu, ventilasi
fasilitas, buktina serangga, pencegahan rodénsia, mildew buktina, anti polusi,
buktina lembab, fasilitas drainase, fasilitas pencahayaan sareng fasilitas Seuneu.
Nalika suhu sareng kalembaban gudang henteu nyumponan
sarat, perlu nyandak sababaraha ukuran pikeun ngajawab masalah.

Struktur

4

Struktur

Sakola palatihan, Klinik & Kosmétik, Salon Kecantikan

2
3
1

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kontak AS pikeun Diajar More

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Meunangkeun Harga Detil