Masalah atanapi teka-teki naon anu sering dipendakan dina diagnosis kulit?

Méméh perlakuan

Konsultasi, Diagnosis, Jieun rencana perlakuan

1. Naha pasien henteu percanten ka dokter atanapi konsultan pikeun masihan rating kulitna anu sensasional pikeun tujuan bisnis?

2. Bisa ngan ngandelkeun judgment visual jeung empiris, kurangna leuwih ilmiah, dadasar intuitif?

3. Kusabab penderita teu bisa jelas ngartos tur ngakuan masalah kulit nyata jero, aranjeunna moal bisa foresee perlakuan ngarugikeun mungkin disababkeun ku rencana dina jangka waktu.

4. Pangaruh resiko, teu bisa timely ngingetkeun penderita, ku kituna ulah sababaraha sengketa postoperative perlu.

Dina perlakuan

Teu tiasa sacara obyektif ngajelaskeun, nampilkeun, atanapi negeskeun kamajuan perawatan?Pikeun neruskeun?Atawa nyaluyukeun perlakuan?

Sanggeus perlakuan

Naha klien / pasien sareng dokter tiasa ngaevaluasi hasil tina perlakuan sacara objektif sareng intuitif?

 

Kumaha carana ngajawab masalah di luhur?

Anggo alat ilmiah pikeun ningkatkeun kasadaran palanggan ngeunaan gejala kulit.

Alat komunikasi intuitif, gampang pikeun komunikasi sareng konsumén.

Pikeun nyadiakeun konsumén perlakuan leuwih akurat.

Hasil sareng kamajuan perlakuan tiasa diteruskeun sareng efektif.

 

Penemuan tinaanalis kulitngajadikeun perlakuan kulit nawar pamitan ka sajarah judgment mata taranjang, bisa akurat tur kuantitatif nangtukeun jenis panyakitna kaayaan kulit, nyadiakeun beautician jeung konsumén kalawan cara leuwih akurat, jelas tur gampang ngartos laporan diagnosis kulit, ku kituna boga manajemén kulit leuwih éféktif, sangkan nu pangaruh perlakuan greatly ningkat.

 

 


waktos pos: Dec-23-2021

Meunangkeun Harga Detil