Aplikasi

141
Mobile

Minyak Kulit

Kelebihan minyak hasilna tina kelenjar sebaceous dina kulit ngahasilkeun sebum. Jalma anu ngagaduhan kaayaan sapertos kieu biasana ngagaduhan kulit ngagurilap sareng pori-pori ageung.

Gambar Lampu UV anu direbut sareng hasil gambar anu dideteksi:

142

Kedutan

Kedutan mangrupikeun lipatan, lipatan, atanapi gumpalan dina kulit. Ngaliwatan paparan sinar ultraviolét, élastisitas kulit dimiskinkeun atanapi elastin sareng kolagénna turun, anu ngajantenkeun kulit garing sareng ngakibatkeun ningkatna kerut. (Hyaluronan ngagaduhan sipat anu kuat pikeun nyerep cai sareng jumlahna dugi ka sababaraha kali upami cai disimpen. Di sisi anu sanésna, upami cai leungit, jumlahna turun ku babandingan akar kuadrat, akar kubus, teras kerut nyaéta didamel sacara alami dina kulit).

Gambar tés anu dicandak sareng hasil gambar anu dideteksi:

Héjo mangrupikeun keriput anu dibentuk, Konéng mangrupikeun keriput anu langsung kabentuk

Mobile
141
Mobile

Pigmentasi

Kulitna tiasa katingali langkung poék nalika pigmén melanin seueur dihasilkeun atanapi langkung enteng nalika kirang dihasilkeun. Ieu disebat "pigmentasi" sareng disababkeun ku sinar ultraviolét, inféksi kulit atanapi tapak tatu.

Gambar tés anu dicandak sareng hasil gambar anu dideteksi:

142

Titik jero

Perubahan warna dina sareng handapeun permukaan kulit.

Nalika beusi ieu diblokir ku rambut, minyak sareng sékrési, sebum tumpukan di tukangeunana, nyababkeun bintik muncul.

Gambar tés anu dicandak sareng hasil gambar anu dideteksi:

Mobile
141
Mobile

WILAYAH BEureum

Tina panonpoé nepi ka réaksi alérgi, aya seueur kaayaan anu kulit anjeun tiasa janten beureum atanapi jengkel. Éta panginten kusabab getih tambahan ngalir ka permukaan kulit pikeun ngalawan iritasi sareng ngadorong penyembuhan. Beureumna kulit ogé tiasa sumping tina usaha, sapertos saatos sési latihan anu nganyenyeri haté.

Gambar tés anu dicandak sareng hasil gambar anu dideteksi:

Daérah beureum mangrupikeun gejala sénsitip

142

PORE

Liang na bukaan alit alit dina lapisan kulit dimana kelenjar sebaceous dihasilkeun ku minyak alami awak. Ukuran liang tiasa katingal langkung ageung nalika; 1) jumlah sebum dina permukaan kulit anu nyumput tina kelenjar sebaceous anu aya hubunganana sareng folikel rambut ningkat 2) sebum sareng kotoran ditumpuk dina jero liang, atanapi 3) pori pori janten kendor sareng manteng ku turunna élastisitas kusabab sepuh kulit.

Gambar tés anu dicandak sareng hasil gambar anu dideteksi:

Mobile
141
8cdc9efae3af5bbf535061790f5204d

KULIT Nada

Warna kulit manusa dibasajankeun rupa-rupa tina coklat paling hideung dugi ka warna anu paling enteng tiasa dikedalkeun ku nada kulit sareng skala Fitzpatrick. Bahan penting warna kulit nyaéta melanin pigmén. Melanin dihasilkeun dina sél anu disebut melanosit, babarengan sareng kulit, sareng éta mangrupikeun faktor utama warna kulit. Salajengna, kulit anu langkung poek condong ngagaduhan sél ngadamel-melanin anu langkung ageung anu ngahasilkeun langkung seueur, langkung ageung, melanosom anu langkung padet, dibandingkeun sareng kulit anu langkung enteng.

Laporan éta nunjukkeun hasil gambar anu dideteksi: