Aplikasi

141

Minyak Kulit

Kaleuwihan minyak hasil tina kelenjar sebaceous dina kulit ngahasilkeun sebum.Jalma anu ngagaduhan kaayaan ieu biasana gaduh kulit ngagurilap sareng pori-pori ageung.

Gambar sinar UV anu dicandak sareng hasil gambar anu dideteksi:

142

Kerutan

Wrinkles mangrupakeun creases, tilepan, atawa ridges dina kulit.Ngaliwatan paparan sinar ultraviolét, élastisitas kulit dimiskinkeun atanapi elastin sareng kolagén degenerasi, anu ngajantenkeun kulit garing sareng nyababkeun kanaékan kerut.(Hyaluronan ngabogaan sipat kuat pikeun nyerep cai sarta volume nepi ka sababaraha kali lamun cai diteundeun. Di sisi séjén, kumaha oge, lamun cai leungit, bulk na ngurangan kalawan rasio akar kuadrat, akar kubus, lajeng wrinkle nyaeta dijieun sacara alami dina kulit).

Gambar tés anu dicandak sareng hasil gambar anu dideteksi:

Héjo nyaéta wrinkles kabentuk, Konéng nyaéta wrinkles anu langsung kabentuk

141

PIGMENTASI

Kulit tiasa katingali langkung poék nalika pigmén melanin diproduksi kaleuleuwihan atanapi langkung hampang nalika produksina kirang.Ieu disebut "pigméntasi" sarta disababkeun ku sinar ultraviolét, inféksi kulit atawa scars.

Gambar tés anu dicandak sareng hasil gambar anu dideteksi:

142

Titik jero

Perubahan warna dina sareng handapeun permukaan kulit.

Nalika liang ieu diblokir ku rambut, minyak sareng sékrési, sebum numpuk di tukangeunana, nyababkeun bintik-bintik muncul.

Gambar tés anu dicandak sareng hasil gambar anu dideteksi:

141

Wewengkon beureum

Ti kaduruk ku panon poe ka réaksi alérgi, aya sababaraha kaayaan dimana kulit anjeun tiasa beureum atanapi jengkel.Panginten kusabab getih tambahan nyerep kana permukaan kulit pikeun ngalawan iritasi sareng nyorong penyembuhan.Beureum kulit ogé tiasa asalna tina kagiatan fisik, sapertos saatos sési latihan anu ngageterkeun jantung.

Gambar tés anu dicandak sareng hasil gambar anu dideteksi:

Wewengkon beureum mangrupikeun gejala anu sénsitip

142

PORONG

Pori nyaéta bukaan leutik leutik dina lapisan kulit tempat kelenjar sebaceous dihasilkeun ku minyak alam awak.Ukuran pori bisa kasampak leuwih badag nalika;1) Jumlah sebum dina permukaan kulit sékrési tina kelenjar sebaceous disambungkeun jeung folikel bulu naek 2) sebum jeung najis nu numpuk di jero pori, atawa 3) témbok pori jadi sagged sarta stretched ku turunna élastisitas alatan sepuh kulit.

Gambar tés anu dicandak sareng hasil gambar anu dideteksi:

141
8cdc9efae3af5bbf535061790f5204d

Nada KULIT

Warna kulit manusa rupa-rupa rupa-rupa ti coklat poék nepi ka warna paling terang bisa ditembongkeun ku warna kulit jeung skala Fitzpatrick.Zat penting warna kulit nyaéta pigmén mélanin.Melanin dihasilkeun dina sél disebut melanocytes, babarengan jeung kulit, sarta mangrupa determinant utama warna kulit.Saterusna, kulit nu leuwih poék condong mibanda sél-nyieun melanin gedé nu ngahasilkeun leuwih, leuwih badag, melanosom denser, dibandingkeun jeung kulit torek.

Laporan nunjukkeun hasil gambar anu dideteksi:


Please enter your inquiry details such as product name, model no., quantity, etc. If possible, please contact us online, thank you.

Meunangkeun Harga Detil