Profil Perusahaan

141

Shanghai May Skin Information Technology Co., Ltd. nyaéta panyadia ladenan téknologi kageulisan calakan anu didedikasikeun pikeun kageulisan R&D sareng platform Internet of Things Operation.Merek na "MEICET" museurkeun kana kustomisasi sareng ngabagi inpormasi kageulisan médis sareng analisa kulit digital, nawiskeun jasa hardware anu cerdas sareng solusi kecerdasan buatan.

Saatos 12 taun gawé teuas, pausahaan taat kana konsép producting "hati katuhu, pamikiran katuhu" pikeun mastikeun kualitas pangluhurna pf unggal link produksi na komponén, attemping pikeun ngaronjatkeun pangalaman calakan pamaké.

Analis kulit precision tinggi multi-spéktral anu dikembangkeun ku MEICET di 2013 parantos nampi seueur panalungtikan ilmiah sareng pangobatan médis di bumi sareng di luar negeri.

130
1

MEICET nyokot "orientasi téhnologi, layanan pangluhurna, brand sakuliah dunya" salaku filosofi bisnis na, accelerating laju sakabéh industri pikeun asup ka kecerdasan jieunan sarta jaman operasi platform Iot.

Kalayan integrasi sampurna produk, instrumen, data pelanggan sareng operator, standarisasi, intelegensi, sareng dataisasi janten mungkin.Dina pasang surut, MEICET terus nyieun inovasi, ngawangun ékosistem bisnis centering on téhnologi kageulisan pinter, promosi ngembangkeun sehat sarta tertib industri kageulisan.

"Fokus kana kualitas, tetep nyiptakeun", urang tetep leres dina jalan payun.

Janten sareng MEICET, sareng bagikeun masa depan.

141

Kualitas dipercaya

tim R&D
Hak inteléktual
Pabrik internasional
100% inspeksi QC saméméh pangiriman

Garansi harga pangalusna

Salaku parusahaan produksi bebas tina téhnologi informasi jeung hardware, urang boga pabrik produksi urang sorangan, bisa ngajamin nyadiakeun Anjeun sareng layanan ongkos-éféktif pangalusna.

tim alus teuing

Salaku perusahaan téknologi, urang sacara mandiri nyiptakeun aset téknologi ngarah sareng nampi patén téknologi

pangalaman urang

Saatos 12+ taun gawé teuas, integrasi sampurna produk, instrumen, customer sarta data operator, standarisasi, intelijen, sarta dataization jadi mungkin.

Sertipikat

Tim

Pameran


Please enter your inquiry details such as product name, model no., quantity, etc. If possible, please contact us online, thank you.

Meunangkeun Harga Detil