Profil Perusahaan

141

Shanghai May Skin Information Technology Co., Ltd. mangrupikeun panyayogi téknologi kageulisan calakan anu didaptarkeun pikeun kaendahan R&D sareng platform Internet of Things Operation. Merk na "MEICET" museur kana kustomisasi sareng ngabagi inpormasi kageulisan médis sareng analisis kulit digital, nawiskeun jasa hardware anu cerdas anu hadé sareng solusi kecerdasan buatan.

Saatos 12 taun kerja keras, perusahaan taat kana konsép ngasilkeun "haté anu leres, pamikiran anu leres" pikeun mastikeun kualitas pf masing-masing tina tautan produksi sareng komponénna, nyobian ningkatkeun pangalaman calakan pangguna.

Penganalisa kulit presisi tinggi multi-spéktral anu dikembangkeun ku MEICET di 2013 parantos kéngingkeun seueur panilitian ilmiah sareng pangobatan médis boh di bumi sareng luar negeri.

130
1

MEICET nyandak "orientasi téknologi, jasa pangluhurna, mérek sadunya" salaku filosofi bisnisna, ngagancangkeun laju sadaya industri pikeun asup kana era operasi platform intelijen sareng Iot.

Kalayan integrasi produk, instrumen, palanggan sareng operator data anu sampurna, standarisasi, intél, sareng dataization tiasa dimungkinkeun. Dina pasang pasang surut, MEICET teras neraskeun inovasi, ngawangun ékosistem bisnis anu museur kana téknologi kageulisan pinter, ngamajukeun pamekaran industri kageulisan anu séhat sareng teratur.

"Fokus kana kualitas, tetep nyiptakeun", urang tetep leres ka jalan payun.

Kudu sareng MEICET, sareng bagikeun ka hareupna.

141

Kualitas dipercaya

Tim P&P
Hak inteléktual
Pabrik internasional
Inspeksi 100% QC sateuacan pangiriman

Jaminan harga pangsaéna

Salaku perusahaan produksi mandiri téknologi inpormasi sareng perangkat keras, urang gaduh pabrik produksi urang sorangan, tiasa ngajamin pikeun nyayogikeun anjeun jasa paling hemat biaya

Tim anu saé

Salaku perusahaan téknologi, urang mandiri nyiptakeun aset téknologi ngarah sareng kéngingkeun patén-patén téknologi

Pangalaman urang

Saatos 12+ taun kerja keras, integrasi sampurna produk, instrumen, konsumén sareng data operator, standarisasi, intél, sareng dataization janten mungkin

Sertipikat

Tim

Pameran