Manifestasi klinis tina Rosacea

1. Umur jeung gender
Rosacea biasana lumangsung dina jalma tengah-yuswa.Biasana muncul dina awéwé anu kulitna adil, panon biru, sareng rambut pirang.Rosacea langkung umum di awéwé.
Gejala:
Rosacea tiasa nunjukkeun rupa-rupa gejala.Élmuwan ngabagi kana opat subtypes, pakait jeung grup gejala paling umum.

Subtipe 1: erythematous vasodilator rosacea
Gejala utama subtipe ieu nyaéta siram sareng erythema pengkuh dina raray tengah.Dilation of kapilér geus ilahar.Papules sareng pustules ogé tiasa kajantenan, sareng kulit sering sénsitip, sareng sakapeung anjeun tiasa ngaraosan rasa tingling atanapi kaduruk.

Rosacea 1

Subtipe 2: papula sareng rosacea pustular
Manifestasi utama subtipe ieu nyaéta papules sareng pustules, anu muncul di daérah tengah raray.Lesi kulit ieu tiasa nyarupaan jarawat, atanapi tiasa aya dina sungut, irung, sareng daérah ceuli.Bisa oge aya erythema pengkuh atanapi telangiectasia.Sering aya rasa tingling atanapi kaduruk dina raray, sakapeung itching sarta kadang redness.

Rosacea 2

Subtipe 3: Hypertrophic rosacea
Gejala utama subtipe ieu nyaéta plak (ketebalan) sareng nodul dina kulit.Utamana mangaruhan irung, tapi ogé mangaruhan gado, dahi, pipi, Ceuli jeung kongkolak panon.hypertrophy nasal disebut nasal hyperplasia, sarta telangiectasia ogé bisa aya.Subtipe ieu paling umum di lalaki, sareng upami teu dirawat, éta tiasa parah sareng nyababkeun cacad raray.

Rosacea 3

Subtipe 4: rosacea ocular
Subtipe ieu utamana mangaruhan panon, kaasup kongkolak panon, konjungtiva, sareng kornea.Gejala utama kaasup busung lapar ocular, kamacetan, kaduruk, tingling sarta itching, sensitipitas cahya, visi kabur, sensasi hiji hal dina panon, budug jeung sisik dina kongkolak panon, sarta kadangkala inféksi panon.Rosacea panon biasana lumangsung dina waktos anu sareng gejala kulit, tapi ogé bisa lumangsung nyalira.

Rosacea 4
2. Insentif
Jarawat mawar aya hubunganana sareng sababaraha pemicu anu tiasa nyababkeun awal gejala.Aya seueur kamungkinan pemicu, sareng réaksi unggal jalma béda-béda.Pemicu anu paling umum kalebet panonpoé, setrés, panas sareng angin.

Jenis gejala rosacea ieu tiasa ditingalikeun langkung jelas ku ngagunakeun mesin analisa kulit.Upami anjeun ahli kosmetik, maka anjeun tiasa milih MeicetMC10or MC88.Upami anjeun dokter, terasISEMECO, RESURDisarankeun, sabab dua jinis analisa kulit ieu dirancang khusus pikeun para profesional.

Pikeun leuwih rinci ngeunaan mesin analisis kulit, anjeun wilujeng sumping nanya kami kalawan bébas.Surélék: info@meicet.com, WhatsApp / WeChat: +86 13167223337.


waktos pos: Dec-21-2021

Meunangkeun Harga Detil